Головне

Керівництво "Сокола" обіцяє своїм гравцям штрафні санкції за поразки

24.02.2010 13:16 348 0

Перший віце-президент хокейного клубу "Сокіл" Сергій Корабльов висловив невдоволення виступом резервістів команди у чемпіонаті України.

Він пообіцяв вжити заходів організаційного характеру у випадку, якщо ті не покращать результати в трьох матчах плей-офф першості України проти "Донбасу", "Беркута" і "Білого Барса", інформує сайт клубу.

"Поразка у Харкові переповнила чашу терпіння. Мені незрозуміло, чому кандидати в першу команду "Сокола", за якими, до речі, спостерігає тренерський штаб збірної України, зменшили оберти і в новому році регулярно поступаються конкурентам з "Беркута" і
"Харкова"?!

Куди подівся характер хлопців, де іскорка в їхніх очах, чому росте кількість необгрунтованих вилучень? На загальних зборах з гравцями та тренерами ми обговорили нагальні питання, і прийшли до думки, що хокеїстам потрібно підтягти дисципліну, підвищити до себе вимоги і показати свій справжній рівень в останніх зустрічах.

В іншому випадку, навіть при існуючій заборгованості по зарплаті, хлопцям загрожують штрафні санкції", - каже Сергій Корабльов.

Коментарі ()