Головне

Шафаренко може перейти у один із білоруських клубів

07.05.2009 11:10 497 0
Чемпіон Білорусі у складі мінського "Динамо" (2007), "Кераміну" (2008) і переможця першості України у "Соколі" (2009) Олега Шафаренка хочуть бачити у своєму складі провідні клуби білоруської екстраліги.

Пропозиція продовжити кар'єру Шафаренку надійшла від чинного чемпіона Білорусії мінською "Юності", "Гомеля", а також колишніх клубів хокеїста - "Кераміна" і могилевського "Хімволокна". Також інтерес до українця проявляє керівництво "Металурга" із Жлобіна.

"Пропозицій справді багато, але остаточний вибір на користь того чи іншого клубу ще не зробив, бо чекаю вирішення ситуації в "Соколі". Якщо в Києві погасять заборгованість по зарплаті, думаю, не стану зриватися в інший клуб і залишуся вдома. Однак поки що з розрахунком у "Соколі" не складається: по ходу самі обіцянки", - заявив офіційному сайту клубу Шафаренко.

Нагадаємо, що у сезоні-2008/09 в 67 матчах вищої ліги чемпіонату Росії Олег Шафаренко набрав 43 (21+22) очки і заробив коефіцієнт корисності - "30". Також хет-трик центрфорварда у вирішальному матчі фіналу української першості допоміг "Соколу" виграти одинадцяте "золото", а партнери за підсумками семимісячного голосування віддали нападнику збірної України 132 бали, які вивели Шафаренка до трійки найкращих гравців команди на думку самих хокеїстів "Сокола".

Коментарі ()