Головне

У Ханти-Мансійську "Сокіл" зіграє оптимальним складом - Побєдоносцев

31.03.2009 17:32 139 0
У третьому та четвертому матчах півфіналу плей-офф вищої ліги відкритого чемпіонату Росії київський хокейний клуб "Сокіл" зіграє оптимальним складом. Про це повідомив захисник "Сокола" Олександр Побєдоносцев, коментуючи протистояння з "Югрою".

"У першому поєдинку "Югра" перевершувала нас в деяких компонентах, відразу закинула, змусивши "Сокіл" оголяти тили. У матчах плей-офф дуже важливо відкрити рахунок першими, після чого команда отримує деяку моральну перевагу, контролюючи певні ділянки майданчику і отримуючи можливість контратакувати", - наводить слова хокеїста сайт "Сокола".  

"На щастя, у повторному матчі відзначитися першими вдалося саме "Соколові", після чого суперник розкрився, і ми збільшили рахунок. Відзначу також дії нашого воротаря Ігоря Карпенка (шостий у сезоні матч на "нуль"). Втім, похвалю всіх хлопців, які здорово подбали про збереження наших воріт", - додав гравець чемпіону України.

За словами Побєдоносцева, головний тренер "Сокола" Олександр Сеуканд підкреслив, що "Югра" дуже непогано діє в пас, "тому попросив зіграти щільніше, що ми й зробили".

"Результат наших старань на табло", - Побєдоносцев.

На думку захисника, манера гри хантимансійцев трохи відрізняється від команд дивізіону, де виступав "Сокіл".

"Югра" - мобільна команда майстрів, яка добре грає в пас, відмінно рухається, а гравці правильно відкриваються. Думаю, будь-який виконавець "Югри" здатний вирішити результат матчу буквально з нічого", - наголосив він.

Нагадаємо, "Сокіл" вилетить у столицю країни хантів і мансів 1 квітня, де 2 та 3 числа зіграє проти місцевого хокейного клубу "Югра".

Коментарі ()