Головне

Сеуканд: Суддя вдосталь попив української крові

26.01.2009 18:37 352 0
Головний суддя другого матчу західного дивізіону вищої ліги Росії між "Крісталом" з Електросталі та київським "Соколом" москвич Дмітрій Нєстєров зруйнував плани українського клубу та "вдосталь попив української крові".

Про це заявив головний тренер "Сокола" та збірної України Олександр Сеуканд.

"Напередодні олімпійського відбірного турніру я планував поекспериментувати, спокійно підготуватися через матчі чемпіонату Росії, але наші плани зруйнував один суддя, вдосталь попивши української крові", - сказав тренер.

"У перерві я попросив своїх гравців не контактувати з суперником, не даючи судді приводу для видалень, але рефері продовжував вхитрятися, вишукуючи можливість для покарання. Очевидно, господарі так боялися Срюбка, що при його вигляді самі валилися на лід", - додав тренер переможців, слова якого наводить офіційний сайт "Сокола".

Щодо першого матчу із електростальцями, Сеуканд висловився ще радикальніше.

"Суддівство Нєстєрова - це щось! Скажіть, на що можна сподіватися, коли рефері підходить до гри до нашого адміністратора Абрамова і заявляє: "Ну що, гратимемо чи як?" Натяк зрозумілий?"

"Що ж "Сокіл" має в результаті: Нєстєров не зараховує два голи у ворота "Крістала" (за зрушені ворота і дуже суперечливу гру високо піднятою ключкою), виписує нам 12 хвилин штрафу у третьому періоді (!) і зрештою шукає можливість, коли хтось з господарів впаде. Так і трапилося", - сказав тренер киян. 

Коментарі ()