Головне

Молодіжна збірна України візьме участь у "Кубку Івано-Франківська"

03.11.2008 14:42 132 0

6-8 листопада на Льодовій арені міста Івано-Франківська відбудуться змагання із хокею з шайбою на "Кубок Івано-Франківська" за участю молодіжних збірних команд України та Словаччини. Про це повідомив ZAXID.NET.

Організовують турнір Івано-Франківське обласне відділення Національного Олімпійського комітету України, комітет фізичної культури і спорту виконавчого комітету Івано-Франківського міської ради, хокейний клуб "Ватра" міста Івано-Франківська, який був організований у 2007 році за ініціативи нинішнього його президента Гайди Руслана Дмитровича. Змагання розпочнуться 6 листопада, а фінальна гра та нагородження переможців відбудуться 8 листопада.

На думку організаторів, міжнародна матчева зустріч із хокею з шайбою молодіжних збірних команд України та Словаччини на Кубок Івано-Франківська має на меті привернути увагу молодих юнаків до цієї мужньої чоловічої гри та створити в Івано-Франківську ДЮСШ із хокею з шайбою. Наступним кроком, за словами місцевих тренерів, стане створення школи фігурного катання.

Коментарі ()