Головне

"Білий Барс" виграв у "АТЕКа" після того, як програвав 0:4

09.10.2008 11:32 520 0

"Білий Барс" - "АТЕК" 6:5 (1:4; 2:0; 3:1)

Судді: О. Лускань, О. Говорун, О. Серебряков (всі – м. Київ).

Білий Барс: Приятель (Хапков, 14:08). Полковников – Бернацький, Ніколаєв – Муханов, Шевелєв – Попов. Радецький – Н. Буценко – Василевський, Бєга – Дорохович – Перетятько, Шевченко – Рублівський – Савенко, Бадамшин.

АТЕК: Пяткевич (крім 58:18 – 58:36 та 59:50 – 60:00). Рівний – Дворецький, Морозов – Уваркін, Чумак – Щербатюк, Рябіков. Печорін – Рябенко – Малашенко, Дзюбенко – Кіча – Задоєнко, Марченко – Хмиль – Єловиков.

Голи: 0:1. Малашенко (Уваркін, Морозов, 1:28 – більш.), 0:2. Чумак (Рябенко, 9:06 – більш.), 0:3. Щербатюк (Марченко, 12:27), 0:4. Єловиков (Хмиль, Малашенко, 14:08), 1:4. Ніколаєв (Василевський, Радецький, 16:54), 2:4. Рублівський (Савенко, Шевченко, 28:32), 3:4. Полковников (Савенко, Шевченко, 36:28 – більш.), 4:4. Василевський (Радецький, 40:24), 5:4. Бернацький (Рублівський, Шевченко, 51:38), 6:4. Н. Буценко (58:36 – п.в.), 6:5. Печорін (Дзюбенко, 59:17 – більш.).
Штраф: 10 – 10.

Боротися до кінця! Змагатися не зважаючи ні на що! Грати, не дивлячись на рахунок! Саме такі поняття дитячі тренери у будь-якому виді спорту з дитинства прививають майбутнім спортсменам. Адже не існує ситуацій, з яких немає виходу. За будь-якого рахунку у команди є шанс виправити ситуацію доти, доки час гри не закінчиться. Мабуть, нинішнє покоління гравців "Білого Барсу" прислухалось до порад дитячих тренерів. Навіть не пригадаєш, коли востаннє вітчизняна команда, програючи по ходу зустрічі 4 шайби, перемогла б у основний час.

Гравці "Білого Барсу" були настільки зацікавлені красивою церемонією відкриття, що перший період зустрічі "відпочивали". "АТЕК" же настроївся на поєдинок по-бойовому і миттєво скористався розслабленістю суперників. Не минуло й 100 секунд зустрічі як гості скористались першим же шансом відкрити рахунок. Фактично з цього моменту почалася звична гра: з придивлянням один до одного, з несміливими вилазками до чужих воріт. Другий гол глядачі побачили ближче до середини періоду. Сергій Рублівський відправився на лаву для оштрафованих і коли здавалося, що гостям не вдасться розіграти зайвого, "АТЕК" спіймав суперника на миттєвому послабленні концентрації. Ще через п’ять хвилин рахунок взагалі став непристойним: Роман Щербатюк та Ілля Єловиков скористались невпевненими діями Максима Приятеля.

Незадоволений грою свого голкіпера Костянтин Буценко випустив на лід Андрія Хапкова і почалась друга дія вистави "Білий Барс" - "АТЕК". Ця частина матчу залишилась за господарями льоду. На чотири шайби столичного клубу господарі відповіли шістьма точними пострілами. Особливо старалися Олександр Шевченко та Сергій Рублівський, вилучення яких на початку зустрічі призвели до двох пропущених шайб. На рахунку 24-річного Шевченка асистентський хет-трик, а його більш досвідчений колега до закинутої шайби додав результативну передачу.

За дві хвилини до фінальної сирени Михайло Андрущенко зняв свого голкіпера у сподіванні на закинуту шайбу (рахунок тоді був 5:4). Але вже через 18 секунд Нікіта Буценко похоронив надії "екскаваторників" на здобуті очки. А ще через 14 секунд "АТЕК" таки закинув свою п’яту шайбу. Але вона була актуальною лише півхвилини до того…

Кажуть, що снаряд двічі не потрапляє у одну воронку, але ж історія спорту пам’ятає виступ футбольної збірної Греції на Євро-2004 (тоді снаряд потрапив у воронку 5 разів), два феноменальні забіги ямайського спринтера Усейна Болта та багато інших прикладів. Тож сьогодні о 13:00 вболівальники вправі сподіватись на повторення незабутнього шоу.

fhu.com.ua

Коментарі ()