Головне

"Сокіл-2" вдруге переміг "Вітебськ-2"

18.09.2008 21:21 535 0

"Сокіл-2" - ХК "Вітебськ-2" 4:2 (2:1; 1:0; 1:1)

"Сокіл": Напненко. Свиридов – Шарапов, Слюсаренко – Хонін, Мацас – Невєров. Ісаєнко – Войцеховський – Благой, Самойленко – Німенко – Слюсар, Алексюк – Мельников – Долинін, Марченко – Мадера – Симонов.

Голи: 1:0. Самойленко (Німенко, Слюсар, 1:01), 2:0. Мадера (Свиридов, Шарапов, 2:15), 2:1. Корольов (Архаванок, 9:32 – менш.), 3:1. Мадера (Симонов, 30:09), 4:1. Самойленко (Мадера, Німенко, 49:52), 4:2. Зубакін (Корольов, Архаванок, 54:24).
Штраф: 28 – 12.

Про такі матчі кажуть, що рахунок ні в якій мірі не відображає зміст гри. Вже з перших секунд зустрічі стало зрозуміло, що у ХК "Вітебськ-2" та його голкіпера Артура Лук’янова буде чимало неприємностей. Не встигли глядачі як зайняти свої місця на трибунах СК "Авангард", як "соколята" вже були попереду 2:0. Такий початок буквально приголомшив суперника, який довгий час не міг прийти до тями.

Кияни ж додавали жару до котла з кожною атакою і могли б з легкістю виграти з двозначною перевагою, якби не фактор порушення правил. Надто часто підопічні Сергія Лубніна відправлялись на лаву для оштрафованих, а нападаючий Роман Благой взагалі "здобув" половину командного штрафу. Не отримали зиску "соколята" і від нечисленних вилучень гостей. Навпаки – під час одного з них Дмитро Корольов "розмочив" рахунок на табло.

Але якщо під час гри у нерівних складах киянам не щастило, то у решті ігрового часу перевага господарів сумнівів не викликала. Підопічні Сергія Лубніна діяли швидко та комбінаційно. І лише непересічне везіння та надійна гра Артура Лук’янова дозволила вітебчанам закінчити матч з пристойним рахунком.

Далі на фарм-клуб "Сокола" очікує виїзд до Гомеля, де в понеділок та вівторок на "соколят" очікує протистояння з місцевим ХК "Гомель-2".

fhu.com.ua

Коментарі ()