Головне

"АТЕК" по буллітам переміг "Білий Барс"

17.09.2008 14:37 142 0
Вчора на ковзанці броварського ТРЦ "Термінал" товариську зустріч провели столичний "АТЕК" та "Білий барс" з Броварського району. Першу половину зустрічі більш впевнено виглядали підопічні Михайла Андрющенка. Завдяки дублю Юрія Печоріна та ще одного голу у виконанні Сергія Чумака "екскаваторники" довгий час вели у рахунку 3:1. Але втримати переможний рахунок киянам не вдалось. "Білий Барс" спочатку скоротив рахунок, а потім перевів гру у серію буллітів.

В "хокейній лотереї" більше пощастило столичним хокеїстам. Олег Хмиль та Костянтин Рябенко реалізували свої спроби, а от засмутити Миколу Ворошонова у складі "барсів" вдалося лише Нікіті Буценку.

Цікаво, що у складі команди "АТЕК" у звітній зустрічі дебютував Максим Морозов, який ще тиждень тому разом з "Барсом" виграв "Кубок Федерації - відкриття сезону". Керівництво "барсів" залишилось незадоволеним грою російського захисника і тому е перешкоджало його переходу в "АТЕК". Також президент київської команди Микола Коляда прокоментував ситуацію щодо Данила Дідковського: "В сезоні 2008/2009 Дідковського у нашій команді не буде. Данило попросив нас надати йому ігрову практику на "Кубку Федерації" і ми йому не відмовили. Наразі контракти з командою підписали 17 виконавців. Протягом тижня плануємо підписати контракти і з рештою гравців, які нас цікавлять".

Що ж до Дідковського, то колишній нападаючий київського "Сокола" разом зі ще одним українцем Віталієм Куліковим змінив іспанську "Хаку" на ще один іспанський клуб - ФК "Барселона".

"АТЕК" - "Білий Барс" - 3:3 по бул. 2:1

Голи: Печорін - 2, Чумак - Шевченко, Радецький, Василевський.

Булліти: Хмиль, Рябенко - Буценко.

fhu.com.ua 

Коментарі ()