Головне

Фарм-клуб "Сокола" розпочав тренування

06.08.2008 13:04 141 0

Молодіжний склад київського "Сокола" провів перше льодове заняття у міжсезонні.  Зважаючи на жорсткий дефіцит льоду у столиці України, дочірня команда "біло-синіх" встала на ковзани лише 5 серпня, провівши півторагодинне тренування на катку "Крижинка". 

На території київського Республіканського стадіону молоді "соколята" "нарізуватимуть" лід аж до 19 серпня, після чого відправляться на турнір до Вітебську (21-24 серпня). У Білорусії нашими суперниками буде фарм-клуб господарів, а також молодіжні склади новополоцького "Хіміка-СКА" і  "Гомеля". 

Тим часом склад "Сокола-2" поповнився 17-річним воротарем Михайлом Балабаном, який через проблеми з паспортом не зміг поїхати до Словаччини з "основою" киян. Крім того, на перегляді у команді Сергія Лубніна і Анатолія Деміна знаходяться два форварди: 19-річний Олексій Мадера і 20-річний Дмитро Німенко. Обидва українці в минулому сезоні провели успішний сезон у складі "Гомеля-2", з яким виграли срібні медалі  вищої ліги чемпіонату Білорусії.

З врахуванням потенційних новачків в обоймі Сергія Лубніна нині займаються 19 польових гравців і три воротарі, повідомляє прес-служба ХК "Сокіл".

Коментарі ()