Головне

Українські трансферні новини

28.07.2008 15:40 454 0

Київський "Сокіл" послідовно продовжує збирати під своє крило гравців української національної збірної. З Білорусії повернулися Толкунов ("Динамо" Мінськ), Побєдоносцев ("Хімволокно"), Наваренко (ХК "Вітебськ"), Денис Ісаєнко і Олецький (обидва - ХК "Гомель"), Люткевич, Якушин, Шафаренко і Сальников (всі - "Керамін"). А ось Андрущенко з "Хімволокна" перебрався до лав мінського "Динамо", яке готується до старту у Континентальній хокейній лізі.

Змінили прописку і багато наших "росіян". Климентьєв з "Авангарду" перейшов у "Торпедо" з Нижнього Новгороду, голкіпер Симчук зі "Спартака" перебрався до "Сибіру". Варламов з того ж "Сибіру" переїхав у Череповець, де захищатиме кольори "Сєвєрсталі". У "Крилья Совєтов" відправився молодий харків'янин (1992г.р.) Стогній. Звичайно, не можна обійти увагою і зміну прописки в одного з наших представників у НХЛ - Руслана Федотенка, який перейшов з "Айлендерс" до "Пітсбург".

Ну а чергова група киян, що виступала в минулому сезоні за "Сокіл-2", відправилася шукати хокейного щастя в Румунії. "Progym Gheorgheni" підсилять Катрич, Кириченко і Черниш. Серйозна "колонія" українців цього сезону підбирається і в румунській "Steaua". До Буточнова, Заблудовського, Ємельяненка, Акімова і Верникова додадуться тренер Куліков і досвідчений голкіпер "Барса" Бруль.

За матеріалами hockey.dp.ua

Коментарі ()