Головне

Бронзова призерка Олімпіади-2022 достроково завершила біатлонний сезон

Німкеня взяла участь у восьми гонках Кубка світу у цьому сезоні.
23.01.2023 20:10 2311 0
Бронзова призерка Олімпіади-2022 достроково завершила біатлонний сезон

Джерело - suspilne.media.

Німецька біатлоністка Франциска Пройс пропустить залишок сезону 2022/23.

Про це повідомляє Міжнародний союз біатлоністів.

Франциска Пройс у поточному сезоні Кубка світу з біатлону взяла участь лише у восьми стартах. Найкращі результати сезону в особистих гонках німкеня встановила на етапі в Ансі: біатлоністка стала десятою у гонці переслідування та 15-ю у масстарті. Решту індивідуальних гонок Пройс закінчувала за межами топ-25.

Через проблеми зі здоров'ям Пройс пропустила домашній етап Кубка світу у Рупольдингу. У зв'язку зі своїм станом, німкеня вирішила припинити виступи в цьому сезоні та відмовитись від участі у домашньому чемпіонаті світу з біатлону.

"Після двох стартів в Антгольці мені довелось завершити сезон достроково. Через здоров'я і фізичний стан я просто не в змозі показати ті результати, які допомогли б нашій команді на чемпіонаті світу в Обергофі.

Моє тіло просто не працює протягом останнього року або близько того. Тому я візьму перерву, щоб відновитися фізично і морально. Мати справу з усіма цими фізичними невдачами знову і знову - неймовірно виснажливо і важко пережити.

Якщо я хочу знову продовжити свою спортивну кар'єру на світовому рівні, а мені цього хочеться на всі 100%, то мушу прислухатися до свого організму і зробити все можливе, щоб нарешті відновити своє здоров'я назавжди", - сказала Пройс.

Коментарі ()