Головне

Сабо: Мілевський пропив свою майстерність

Йожеф Сабо прокоментував включення Артема Мілевського у збірну України з мініфутболу
03.02.2022 11:41 995 0
Сабо: Мілевський пропив свою майстерність

Екснападнику Динамо Артему Мілевському не місце у збірній України з мініфутболу.

Про це розповів відомий український тренер Йожеф Сабо.

"Дивлюся тренеру та керівництву, які вигадали все це. Мілевський не знає, куди себе подіти! Коли треба було у футбол грати в молодості, Артем його пропив: нічні гулянки, жінки, пиятики.

Яковенко знайшов Мілевського та Алієва. Першого привезли з Білорусі, другого – із Росії. Вони могли стати великими футболістами. А так, показались, і на цьому все закінчилося. Тепер, коли Мілевський у віці, його хочуть залучити до збірної України з мініфутболу. Нічого наздогнати неможливо!

Я все життя був дуже дисциплінованим, професіоналом. Двічі брав Мілевського та Алієва на збори з Динамо, але вони — п'яниці та алкоголіки! До того ж не дотримувалися жодних режимів. Ну, як ми можемо виставити Мілевського як приклад для молоді? Це можливо?!

Ми живемо за часів, коли повно інформації. Залізь в інтернет та прочитай про молодість Мілевського – це викличе огиду! І тепер його взяли до збірної України з мініфутболу. Та хр...н із ним, але яка збірна? Хоча цей „паркетний“ футбол мені й не подобається, але виклик Мілевського – в корені неправильно.

Був час, коли Артем не знав, куди себе подіти, бо нікуди не встромиться — нікому не потрібен. А час минув. Мілевському треба заспокоїтись, знайти роботу чи піти до школи тренерів. Можна отримати тренерський диплом та почати працювати з молоддю. Поки він молодий, вже, правда, не як гравець, він має сили взятися за розум і стати тренером", — сказав Сабо.

Нагадаємо, Мілевський став гравцем збірної України з мініфутболу.

Коментарі ()