Головне

Максимюк: Циганик зіпсував мою тренерську кар'єру

08.12.2021 15:05 3407 0
Максимюк: Циганик зіпсував мою тренерську кар'єру

Відомий коментатор і журналіст Ігор Циганик має безпосереднє відношення до занепаду тренерської кар'єри колишнього футболіста Зеніту, Динамо та збірної України - Романа Максимюка.

Про це ексфутболіст заявив в інтерв'ю FanDay.

"Мене запросив ФК Тернопіль. Наступного дня Циганик опублікував листа Малика з моїми звинуваченнями. Що це означає? Циганик слідкував за моєю тренерською роботою в чемпіонаті дублерів? Я був рік без роботи. Влаштовуюсь до клубу Першої ліги через рік – і наступного дня виходить ось стаття в інтернеті. Що, не рекомендована? Звідси все почалося. Мені дзвонять із Тернополя та запитують, що це за ситуація. Я говорю: "Не знаю!"

Я не став воювати з Цигаником. Так, він мені зіпсував мою тренерську кар'єру, обмовив мене.

Я не хотів судитися з ним, щоб з'ясувати, звідки у нього ця інформація є, звідки цей лист узявся. Малику ледве додзвонився, бо він не хотів слухати мене. Він натякнув, що йому продиктували, що написати. Чому я став крайнім? Що я, такий великий тренер чи що зробив? Чому так сталося?

Звичайно, ФК Тернопіль не захотів співпрацювати зі мною, бо в них до того були тренери, яких звинувачували в договірних матчах. Це все Циганик оприлюднив. І як співпало: ФК Тернопіль дає інформацію, що головним тренером призначено Максимюка, і наступного дня ось такий лист", - згадав Максимюк.

Відзначимо, що мова йде про ситуацію, що сталась в 2017 році. Ігор Циганик оприлюднив в твіттері зізнання футболіста молодіжного складу Металіста Євгена Малика про договірні матчі. Малик назвав в даному зізнанні імена гравців, які отримували гроші за договірні ігри, а також назвав тренера Романа Максимюка одним з організаторів підозрілих поєдинків.

12 січня 2017 року Роман Максимюк очолив ФК Тернопіль, а 18 січня - тренер і клуб вже припинили співпрацю.

Також в інтерв'ю Роман Максимюк звинуватив свою колишню дружину в зрадах із Олександром Алієвим, та розповів, що Алієв бив свою, на той час, дружину. У свою чергу, Тетяна Алієва звинуватила Максимюка в брехні та заявила, що той продав свого сина.

Максимюк грав за Прикарпаття, Зеніт, Динамо, Дніпро та Волинь. Також вінгер викликався до збірної України. Зараз ексфутболіст працює вантажником, бо всі свої гроші програв у казино.

Коментарі ()