Головне

Тотовицький: Ракицький одного разу роздав гравцям дубля Шахтаря понад 5 тисяч доларів

05.10.2021 22:44 1833 0
Тотовицький:  Ракицький одного разу роздав гравцям дубля Шахтаря понад 5 тисяч доларів

Джерело - Чемпiон.

Колишній захисник Шахтаря Ярослав Ракицький преміював партнерів по команді за хорошу гру.

Про це розповів півзахисник Десни Андрій Тотовицький.

"Пам'ятаю, коли я був в дублі Шахтаря, Ярік Ракицький за нас пару матчів зіграв. Ми грали з Зорею, вони в тому році як раз чемпіонами стали. Ми дуже добре грали, володіння 80 на 20, купу моментів не забили. Ракицький за нас тоді грав. Я жив з Кулачем на квартирі. Після гри засмучені. Дзвонить Ракицький: "Привіт, що робите? Приїжджайте в кафе, я з дружиною, повечеряємо разом". Ми приїхали, повечеряли. Він запитує: "Скільки у вас преміальні за гру?" Тоді, здається, 600 на виїзді і 400 доларів вдома були преміальні.

Він дістає пачку грошей і каже: "Вас 18 чоловік, роздасте тим, хто в складі по 400, хто на заміні - по 200". Каже: "Я сьогодні грав, кайфанув від гри". Там було понад п'ять тисяч доларів. Нам ніяково стало брати гроші. Він каже: "Пацани, я від себе, від чистого серця".

Була його дружина - Оля. Вона каже: "Якщо Ярік дає, значить це не просто так. Візьміть і роздайте гроші команді". Ми з Кулач наступного дня роздали всім.

Ярік класний пацан. Він ще бутси завозив. У нього, по-моєму, контракт c Nike був. Він привіз 15 пар, пацани розібрали", - сказав Андрій Тотовицький на ютуб-каналі Трендець.

Коментарі ()