Головне

Легенда АПЛ: Роналду буде великою проблемою для Манчестер Юнайтед

Кріс Саттон прокоментував проблему Роналду у МЮ
05.10.2021 15:55 1974 0
Легенда АПЛ: Роналду буде великою проблемою для Манчестер Юнайтед

Гра нападника Манчестер Юнайтед Кріштіану Роналду створить проблеми для головного тренера МЮ Уле Гуннара Сульшера.

Про це розповів колишній нападник Челсі Кріс Саттон.

"Чому виключив Манчестер Юнайтед з чемпіонської гонки? Найголовніша причина в тому, що я просто думаю, що у Манчестер Сіті, Челсі і Ліверпуля сильніші склади. Думаю, у них більш глибокі склади. Хоч я і думаю, що Уле Гуннар Сульшер провів хорошу трансферну кампанію, я вважаю, що у них більш сильні тренери. Це так просто. Я думаю, Роналду буде проблемою для Манчестер Юнайтед.

Він дуже, дуже значима особистість, і я ставив під сумнів сенс його переходу з моменту підписання. З цього приводу був дуже сильний ажіотаж. Я це все розумію, але я вважаю, що він може стати проблемою для Уле Гуннара Сульшера.

Актуально: Манчестер Юнайтед - Евертон 1:1. Огляд матчу

Якщо угода так і не буде підписано, взимку він може піти в Ювентус або мадридський Реал. Пріоритетним для самого Погба є варіант з переходом в стан туринців.

Нагадаємо, в поточному сезоні Погба провів за "червоних дияволів" дев'ять поєдинків у всіх турнірах. На його рахунку сім результативних пе

Він буде забивати голи, але якщо Манчестер Юнайтед хоче грати вдома більш агресивно, пресингувати, то Роналду пресингувати не буде, так що МЮ залишається в чисельній меншості.

Ти не будеш грати за Манчестер Сіті, якщо не будеш бігати і пресингувати. Ти не будеш грати за Челсі, якщо не будеш бігати і пресингувати. Ти не будеш грати за Ліверпуль, якщо не будеш бігати і пресингувати.

І в цьому проблема - як його вмонтувати в команду? Він буде грати за настроєм, і на вихідних трапилася проблема - Гарі Невілл говорив щось на кшталт того, що він заходив в тунель в поганому настрої. І цей фокус на Роналду - теж проблема. Якщо Роналду нещасливий, то як це вплине на атмосферу в роздягальні?

Тому я думаю, що він буде великою проблемою для Юнайтед", - сказав Саттон.

Нагадаємо, Роналду став найкращим гравцем Манчестер Юнайтед у вересні.

Коментарі ()