Головне

Мостовий - про Шериф: Якщо Зеніт гратиме з 11 іноземцями, то теж переможе Реал

Ексгравець - про успішний виступ Шерифа у єврокубку
29.09.2021 17:39 2093 0
Мостовий - про Шериф: Якщо Зеніт гратиме з 11 іноземцями, то теж переможе Реал

Шериф з 11 молдаванами нічого б не виграв у Лізі чемпіонів.

Про це заявив колишній півзахисник збірної Росії Олександр Мостовий.

"Коли Шериф забив, подумав: Нічого собі! Мені здалося, що "Реал" все одно відіграється: вони грали краще. Та й якщо подивитися на підсумкову статистику, то "Реал" завдав більше 30 ударів по воротах, а молдавани - всього чотири. Другий гол Шерифа - взагалі просто божевілля!

Цікаво, що у Шерифа в стартовому складі було 11 іноземців. На лавці пара молдаван за все, причому такі, які не вийдуть ніколи. Але порівнювати їх з нами не має сенсу: населення Тирасполя - 100 тисяч. Звичайно, можна зробити так, щоб за Зеніт вийшло 11 іноземців і виграли у Реала... В такому випадку ми теж будемо перемагати. Всі будуть задоволені. Тоді не треба говорити, що у нас свої хлопці є. Хоча для Шерифа подібний сценарій - єдино вірний шлях виживання. Зрозумійте, з 11 молдаванами в складі вони ніколи і нічого не виграють.

Як приклад Шерифа розкриває тему ліміту? Проблема не в ліміті. Російські футболісти, не добившись нічого, отримують шалені гроші. У Реалі кілька чемпіонів світу, кілька власників кубка Ліги чемпіонів... У нас же люди не виграють нічого крім чемпіонату Росії, при цьому мають зарплати, зіставні з окладом в Мілані... Як це можливо?" - сказав Мостовий.

Нагадаємо, Шериф у Лізі чемпіонів переміг мадридський Реал (2:1).

Коментарі ()