Головне

Лавриненко розкрив план на гру з Динамо, який приніс нічию

Лавриненко розкрив план на гру з Динамо, який приніс нічию
19.08.2021 09:44 1678 0
Лавриненко розкрив план на гру з Динамо, який приніс нічию

Гравці Інгульця намагалися максимально закрити футболістів Динамо, щоб вони не зіграли у свій найкращий футбол.

Про це розповів головний тренер команди з Петрового Сергій Лавриненко.

"Для Інгульця цей вечір справді хороший, вдалий. Зіграли внічию з чемпіоном країни. Показали гідну гру. Задоволені своїм ставленням до гри, створеними моментами. Для нас це хороша річ.

Актуально: Інгулець - Динамо 1:1. Огляд матчу

Говорили, що у нас команда тільки будується. Перші матчі, напевно, більше підготовчий етап. Сьогодні удача була десь на нашому боці. Але розуміли силу Динамо, Шахтаря, Десни, Зорі. Ці команди вищі за рівнем, ніж ми. Через ці матчі стаємо сильнішими, ментально сильнішими. Дай Боже, до зустрічей з рівними суперниками підійдемо в гарному емоційному стані.

План на гру був – максимально намагатися не давати Динамо показати найкращий футбол. Розуміли, що якщо не дамо максимум простору, буде важко будь-якій команді. Частково нам це вдавалося. Ми і до гола намагалися бути агресивними на полі. Розуміли, що програємо 0:1, намагалися грати на перемогу, бігли вперед, пресингували суперника

Наприкінці, якби фортуна була прихильнішою до нас, могли і три очки взяти. Але добре зіграв воротар. Без удачі в таких матчах розраховувати на очки неможливо", – розповів Лавриненко в ефірі ТК Футбол.

Раніше, тренер Динамо пояснив нічию з Інгульцем.

Коментарі ()