Головне

Суркіс задоволений стартом Динамо в УПЛ

Ігор Суркіс прокоментував матч Динамо проти Вереса
02.08.2021 09:30 1140 0
Суркіс задоволений стартом Динамо в УПЛ

Динамо через три матчі зможе набрати оптимальну форму.

Про це розповів президент київського клубу Ігор Суркіс.

"Виграли 4:0, молодці. Показали хорошу гру, особливо у першому таймі. Ми всі розуміємо, що збірники ще не в оптимальних кондиціях. Вперше за багато років у нас є час, щоб нормально підготувати їх до Ліги чемпіонів. Хлопці, які вийшли, грали дуже гідно, футбол фрагментами сподобався. Глядачі отримали задоволення, прийшло майже 13 тисяч. Сподіваюсь, що з кожним матчем буде приходити більше людей для підтримки команди.

Актуально: Ультрас Динамо вивісили ганебного банера на адресу Шахтаря

Мені важко говорити про експериментальний склад. Тренеру видніше – він бачить, хто краще готовий. Експериментальним був і тренерський штаб, оскільки Містер застудився і дивився матч з VIP-ложі. Зараз граємо товариський матч у Туреччині, потім Зоря, Минай. Гадаю, через матчі ми наберемо свої оптимальні кондиції. Спаде спека, і ми будемо показувати футбол, щоб тішити своїх вболівальників.

Я задоволений. Верес – хороша команда. Тренер досвідчений, знає концепцію Містера, з яким працював. Думаю, ця команда потріпає нерви багатьом. Стартом задоволений, завжди приємно починати з перемоги", – заявив Суркіс.

Нагадаємо, Динамо розгромило Верес у 2 турі.

Коментарі ()