Головне

Григорчук: Міг раніше залишити солігорський Шахтар

Спеціаліст вже повернувся в Україну
26.07.2021 12:39 1481 0
Григорчук: Міг раніше залишити солігорський Шахтар

Український фахівець Роман Григорчук залишив солігорський Шахтар через сімейні проблеми.

Про це заявив сам фахівець.

"Чия це була ініціатива залишити Шахтаря - моя чи керівництва клубу? Насправді ситуація дещо складніша. Протягом останніх трьох місяців у мене був досить складний період у житті. У травні почалися проблеми зі здоров'ям мого 13-річного сина. Я повинен був бути поруч з ним, а сім'ю забрати з собою в Білорусь було неможливо. Тому мій відхід з Солігорська міг відбутися раніше.

І це питання ми обговорювали з керівниками клубу. Але на той момент, я зміг впоратися з цими проблемами і ситуація, здавалося б, нормалізувалася. Однак днів за 10 до гри з Фолою знову виникла проблема у сина. Я змушений був поїхати додому. Перед цією грою мене практично не було з командою. Я приїхав лише напередодні гри.

Допускаю, що в настільки напружений період, коли команда постійно проводить важливі гри, це могло негативно вплинути на гравців. Далі говорити нема про що. Ми програли команді, якій ми не можемо програвати. Після цього, ніяких інших варіантів, крім як розстатися, не залишалося. Я думаю, що зараз від цього рішення виграє і клуб, і я зможу спокійно вирішити свої сімейні проблеми", - зазначив Григорчук.

Раніше, Григорчук бажає відновити тренерську кар'єру в Україні.

Коментарі ()