Головне

Палкін: Шахтар повинний потрапити до групового етапу Ліги чемпіонів

Сергій Палкін прокоментував підсумки жеребкування третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів
22.07.2021 12:44 1116 0
Палкін: Шахтар повинний потрапити до групового етапу Ліги чемпіонів

Шахтарю не можна недооцінювати Генк у кваліфікації Ліги чемпіонів.

Про це розповів генеральний директор донецького клубу Сергій Палкін.

"Генк – оптимальний суперник? Якщо ми прагнемо демонструвати гарний футбол у Лізі чемпіонів, природно, повинні вигравати й проходити таких суперників. Можемо постійно гадати, хто краще і хто гірше, однак питання в тому, що ми маємо бути впевненими у своїх силах і показати той футбол, заради якого всі сьогодні працюємо, з урахуванням нового тренерського штабу й футболістів, які прийшли до нас. У Генка є кілька топових футболістів, команда досить серйозна, недооцінювати її не можна. При цьому ми повинні демонструвати свій футбол, гарну гру та проходити далі.

Кваліфікація Ліги чемпіонів – це досить серйозна подія. Поділилися думками, і вони збігаються. Якщо ми прагнемо про себе заявити в Лізі чемпіонів, то повинні грати на максимумі, при цьому поважати суперника й розуміти, що легких і прохідних матчів не буде.

Глобальні завдання у єврокубках? Повинні потрапити до групового етапу Ліги чемпіонів – це головне завдання. Усі концентруються саме на цьому напрямі. Далі буде видно, адже все залежить і від суперників, і від ситуації. А на сьогодні тільки таке завдання", - відзначив Палкін.

Раніше, Шахтар оголосив заявку на сезон УПЛ 2021/22.

Коментарі ()