Головне

Стороженко: Справжній Металіст повернути неможливо

Сергій Стороженко прокоментував відродження Металіста
10.06.2021 15:43 2243 0
Стороженко: Справжній Металіст повернути неможливо

Голова наглядової ради Металіста 1925 Сергій Стороженко оцінив боротьбу двох харківських клубів за звання спадкоємця Металіста.

Про це розповів сам функціонер.

"Я говорив і говорю – той Металіст, справжній, повернути неможливо. Але я б дуже цього хотів, і всі мої колеги, друзі, партнери, в тому числі партнери по Металіст 1925, дуже б хотіли повернення того Металіста. Але я ще три роки тому сказав – можна взяти будь-який клуб, який вилітає з УПЛ, привезти до Харкова і назвати Металістом. Або взяти Волчанськ, перевезти до Харкова, назвати Металістом і сказати, що ми відродилися. Але це не те.

Актуально: Стороженко назвав бюджет Металіста 1925 на наступний сезон в УПЛ

Може комусь це подобається, може хтось навіть замислюватися не хоче, але головне в цій ситуації, що коли хтось, без персоніфікації, скаже, що ми визнаємо повністю історію Металіста, ми визнаємо всі регалії, трофеї, завоювання і борги, як зазначено в регламенті з ліцензування футбольних клубів, ось тоді це буде справжній Металіст. В ту мить, коли всі визнають всю історію, герб, прапор, гімн, шрифт, торгову марку, все-все, доведеться платити борги.

Одна людина сказала на нас, що це сурогат. Але ми ж не претендуємо ні на що, і відразу заявили, що Металіст 1925 – окремий проєкт. А тут кажуть ні, ми відроджуємо Металіст на цій базі. Ось це сурогат, на мій погляд. І нехай на мене ніхто не ображається", – відзначив Стороженко.

Нагадаємо, Металіст 1925 зіштовхнувся з труднощами при проходженні атестації УПЛ.

Коментарі ()