Головне

Денисов: Історія Тайсона настільки безглузда, як і число матчів за Шахтар

Відомий журналіст - про розставання гірників з бразильцем
20.04.2021 14:55 3159 0
Денисов: Історія Тайсона настільки безглузда, як і число матчів за Шахтар

Прологом до матчу Шахтар - Динамо стала історія розставання гірників з Тайсоном

Про це заявив генеральний директор телеканалів Футбол 1/2/3 Олександр Денисов.

"Прологом до матчу Шахтар - Динамо стала історія розставання гірників з Тайсоном. Історія Тайсона та його останніх місяців в Шахтарі настільки безглузда та нелогічна, як і та кількість матчів Тайсона за клуб. Цифра 299 виглядала, на мій погляд, поза всякою логікою напередодні матчу з Динамо. Ну і де ти сьогодні?, - напевно, подумав кожен з уболівальників Шахтаря про Тайсона. На жаль, до шафи ми з нею не дотягли, - як говорив герой незабутнього Службового роману. Не вистачило Тайсона на 300 матчів.

Навіщо був потрібен цей конфлікт Тайсону після 11 років в Україні? Теж питання без відповіді. А потім ми бачили і сльози, і Пробачте мені в п'ятницю на зустрічі з клубним керівництвом. Ця історія повинна була закінчитися точно не так, але вийшло, як вийшло", - сказав Денисов.

Тайсон перейшов у Шахтар у 2013 році і награв 299 матчів за команду, забивши 56 голів. З гірниками вінгер шість разів ставав чемпіоном України, виграв п'ять Кубків і шість Суперкубків країни, а також двічі виходив у півфінал Ліги Європи.

Нагадаємо, Динамо хотіло переманити Тайсона.

Коментарі ()