Головне

Срна: Розмови з приводу відставки Каштру не було

Наставник продовжує роботу у донецькому клубі
05.03.2021 16:11 1214 0
Срна: Розмови з приводу відставки Каштру не було

Після останніх невдалих результатів, в тому числі поразки від Агробізнесу в Кубку України, Луїш Каштру залишається працювати у Шахтарі.

Про це заявив директор з футболу клубу Дарійо Срна.

"Зустріч тренерського штабу після матчу з Агробізнесом? Жодної розмови з приводу відставки тренерського штабу Каштру не було. Був розбір, аналіз, були емоції. Каштру сказав, що потрібно проаналізувати, що йде не так. Тому що це не той результат, який потрібен Шахтарю, вболівальникам і клубу.

Ахметов? Спілкування з президентом не було. Якби ми знали, в чому конкретно проблема, то ми б давно цим займалися. Підготовка йде так само як минулого року. Звичайно, результати тиснуть на тренерський штаб та всіх футболістів. Ми сподіваємося, що вже скоро побачимо реакцію. Всі клуби можуть переживати непрості часи, цей процес потрібно пройти.

У команді ніякого конфлікту немає. Ситуація важка, і на всіх досвідчених футболістів це тисне, бо вони повинні бути прикладом. На них відповідальність. Вже завтра (матч з Ворсклою) команда покаже реакцію на всі ці події.

Зараз я більше переживаю за чемпіонат України, ніж за матчі з Ромою. Тому що чемпіонат - це Ліга чемпіонів, щоб Шахтар грав там, де заслуговує", - сказав Срна.

Коментарі ()