Головне

Суркіси могли продати Динамо російському мільярдеру

Динамо могло змінити власника
05.03.2021 11:28 4398 0
Суркіси могли продати Динамо російському мільярдеру

Брати Суркіси могли продати Динамо у 2012 році російському бізнесмену Алішеру Усманову, але угода зірвалася в останній момент.

Про це повідомляє

"Навесні 2012 року Динамо могло отримати нового власника. У той рік, на тлі тотального загону продонецькими табором старшого Суркіса і позбавлення його посади президента ФФУ, останній земоціонував.

Наслідком цього стали короткострокові і успішні переговори з дітищем Алішера Усманова USM Holding. За нашими даними, ціна питання склала 400 млн доларів. Аудиторські і фінансові служби холдингу олігарха, ретельно перевіривши активи, дали добро на покупку.

Угода зірвалася за день до підписання. Виною тому — телефонний дзвінок одного великого (і в прямому сенсі слова теж) політика з вулиці Банкової. Той порадив "другу Алішеру" не поспішати, не витрачати гроші зараз, почекати. І пообіцяв "розворушити" братів вже у найближчі місяці. І тоді цей актив стане безкоштовним.

Алішер, відчувши підступ і не бажаючи встрявати в традиційні українські "мутняки", залишив цю затію. А далі зосередився на своєму лондонському дітищі (Арсеналі) яке і вів до продажу Кронке", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Динамо зіграє благодійний матч з Динамо Бухарест.

Коментарі ()