Головне

Кривцов: Я все ж сподіваюся і думаю, що це помилка

Сергій Кривцов прокоментував позитивний тест на коронавірус
18.11.2020 10:46 4672 0
Кривцов: Я все ж сподіваюся і думаю, що це помилка

Джерело - footballua.tv.

Центральний захисник збірної України Сергій Кривцов не вірить у позитивний тест на коронавірус, оскільки переніс хворобу місять тому.

Про це розповів сам футболіст.

"Вранці я прокинувся і в нашій групі в месенджері нам повідомили, що я, Жуніор, Руся і Ваня здали позитивний тест. Для мене це було сюрпризом, бо місяць тому троє з нас вже перехворіли і я подумав, що це помилка.

На ранок у нас була передматчеве тренування і спочатку нам заборонили в ній брати участь. Але потім, порадившись безпосередньо з УЄФА, нас допустили. Я вже був в тренувальній формі, але потім знову надійшло повідомлення, що влада Швейцарії заборонили нам перебувати на тренуванні і ми в підсумку сиділи в номерах.

Зараз ми не маємо права виходити з номера, я перебуваю в кімнаті, повністю ізольований. Їжу мені ставлять під двері, я її просто забираю в кімнату і їм. Ось так все і відбувається. До цього хлопці з позитивними тестами так само сиділи в номерах і ні з ким не контактували. Проблем зі спілкуванням з партнерами немає, в нас є багато програм і месенджерів. Через телефон багато писали, побачивши моє прізвище в списку з позитивними ПЛР-тестами. Я все ж сподіваюся і думаю, що це помилка", - розповів Кривцов.

Нагадаємо, долю матчу Швейцарія – Україна визначить комітет УЄФА.

Коментарі ()