Головне

Костевич: Не так я планував почати свою кар'єру у Динамо

Новачок Динамо переніс операцію після важкої травми
06.11.2020 09:55 4207 0
Костевич: Не так я планував почати свою кар'єру у Динамо

Захисник київського Динамо Володимир Костевич був прооперований після травми хрестоподібних зв'язок коліна.

Про це заявив сам футболіст.

"Не так я планував і мріяв почати свою кар'єру в Динамо, але, на жаль, травми - це частина футболу, щоб травмуватися, не потрібно провести багато часу в команді, це відбувається за частки секунди, може статися на одній з перших тренувань у новому клубі.

Мене прооперували, це тільки перший етап, далі - наполегливий і важка праця на шляху до повернення. Упевнений, що цей досвід піде мені на користь, я зроблю все, що в моїх силах, щоб повернутися ще сильніше.

Хочу подякувати всім за підтримку, яка дає мені сили та мотивує в цей непростий період. До зустрічі на футбольних полях", - зазначив Костевич.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Не так я планував і мріяв розпочати свою кар‘єру у @fc_dynamo_kyiv , але на жаль, травми - це частина футболу і щоб травмуватись, не потрібно провести багато часу в команді, це стається за долі секунди, і може трапитись на одному з перших тренувань в новому клубі. Я був прооперований і це тільки перший етап, далі - наполеглива і важка праця на шляху до повернення. Впевнений, що цей досвід піде мені на користь і я зроблю все, що в моїх силах, щоб повернутись ще сильнішим. Хочу подякувати всім за підтримку, яка дає мені сили і мотивує в цей непростий період. До зустрічі на футбольних полях!

Допис, поширений Vova Kostevych (@kostevych_8)

Нагадаємо, Костевич пропустить приблизно півроку після операції.

Коментарі ()