Головне

Булеца: Пенальті у ворота збірної Румунії U-21 не було

Сергій Булеца прокоментував гру проти збірної Румунії
13.10.2020 13:45 3842 0
Булеца: Пенальті у ворота збірної Румунії U-21 не було

Молодіжна збірна України мала більше мотивації для перемоги ніж збірна Румунії.

Про це розповів півзахисник Сергій Булеца.

"Збірна Румунії є сильним суперником. Румуни давно працюють разом. А перемогти нам вдалося за рахунок того, що команда виконала установку на гру. Ми повинні були намагатися контролювати м'яч, грати організовано, компактно між лініями. Мені здалося, точніше, було видно по грі, що румуни не особливо бігли вперед. А якщо і бігли, то тільки за рахунок деяких наших помилок. Суперник приїхав за нічиєю.

Румуни побоювалися, адже ми грали вдома, на поєдинок прийшли уболівальники. Вважаю, у нас мотивація була вищою. Ми намагаємося довести, що не гірші лідерів групи. Просто трохи не таким, як хотілося, у збірної України вийшов старт у відбірному турнірі. Зараз наша зіграність на порядок вища, ніж була на початку дистанції. Хоча ту ж Фінляндію ми були зобов'язані обігравати, але не реалізували впродовж матчу близько п'яти гольових моментів.

Актуально: Україна – Румунія 1:0. Огляд матчу

Вирішальний пенальті у матчі з румунами? 11-метрового в тому епізоді не було. Але це футбол, і такі моменти в ньому завжди були, є і, напевно, будуть" - відзначив Булеца.

Нагадаємо, молодіжна збірна України перемогла Румунію у кваліфікації на Євро-2021.

Коментарі ()