Головне

Франков: Болонья - це точно те, що потрібно Супрязі для прогресу?

Журналіст сумнівається, що гравця продадуть найближчим часом
11.09.2020 19:39 4134 1
Франков: Болонья - це точно те, що потрібно Супрязі для прогресу?

Артем Франков не впевнений, що Динамо найближчим часом продасть форварда Владислава Супрягу.

Про це заявив сам журналіст.

"Думаю, розмови про можливий трансфер Супряги, більшою мірою, - ігри агентів. За українськими мірками, Супряга - це скарб. Не користуватися цим, не розкручувати тему зацікавленості в його підписанні було б дивно.

Коли Супряга буде регулярно забивати за Динамо, а я впевнений, що це станеться, коли його заграють за національну збірну України, такі чутки ходитимуть постійно. Тільки б я задався питанням: Болонья - точно те, що нам потрібно ? Це великий клуб з традиціями, але на скільки стиль цієї команди підходить для росту і розвитку Владислава Супряги.

Відносно лідерів команди, я вважаю, що в Динамо немає футболістів, які не продаються. Все залежить від пропозиції і клубу, який її робить. Динамо враховує інтереси футболіста в плані розвитку в новому клубі, а не працюють з позиції - продати, взяти гроші і забути.

Також, я вважаю розумним продаж за менші гроші відразу, але з великим відсотком від подальших продажів. Будь-який трансфер не готовий святкувати, але продати гравця в хороший клуб за хороші гроші - абсолютно правильна практика.

Тим більше Мірча Луческу покликаний награвати і відкривати нових талантів в Динамо, тим самим піднімаючи вартість. Тому що будь-який прогрес у футболі, як індивідуальний, так і командний, монетизується", - сказав Франков.

Нагадаємо, Болонья не може домовитися з Динамо про трансфер Супряги.

Коментарі ()