Головне

Головний тренер клубу Першої ліги: Майже вся наша команда перехворіла на COVID-19

Ковалюк розповів про складну ситуацію у Прикарпатті
31.08.2020 20:55 1832 0
Головний тренер клубу Першої ліги: Майже вся наша команда перехворіла на COVID-19

Через спалах коронавірусу у клубі Прикарпаття проситиме перенести два стартові матчі Першої ліги.

Про це заявив наставник команди Володимир Ковалюк.

"У кількох футболістів є підозра на COVID-19. Також хворіють лікар та масажист клубу. В такому випадку нереально підготуватися до матчів.Тим більше поїхати в Горішні Плавні і якісно зіграти. Тому ми проситимемо ПФЛ про перенесення.

І  як тут грати у футбол? Сподіваюся, що старші футболісти приведуть себе у порядок після хвороби. Вона б’є по-різному - когось сильніше, когось легше. Спортивний директор Микола Татарин понад місяць пролежав в лікарні, був на вентиляції легень, можна казати, що він вижив",- зазначив Ковалюк.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔰 "Прикарпаття" проситиме перенести два стартові матчі Першої ліги 🔰 Через випадки захворювання футболістів та персоналу клубу на коронавірус, івано-франківське "Прикарпаття" проситиме про перенесення двох стартових матчів чемпіонату Першої ліги. Про це сьогодні повідомив головний тренер івано-франківців Володимир Ковалюк. За його словами, хворобу вже перенесли троє гравців. Ще п’ятеро хворіють. - У кількох футболістів є підозра на COVID-19. Також хворіють лікар та масажист клубу. В такому випадку нереально підготуватися до матчів.Тим більше поїхати в Горішні Плавні і якісно зіграти. Тому ми проситимемо ПФЛ про перенесення,- розповів Володимир Ковалюк. Нагадаємо, Перша ліга стартує вже цими вихідними. В першому турі іванофранківці мали зіграти гостьовий поєдинок з "Гірником-спорт", а в наступному – приймати київську "Оболонь".

Допис, поширений МФК "Прикарпаття" (@prykarpattia)

Нагадаємо, Перша ліга стартує вже цими вихідними. В першому турі іванофранківці мали зіграти гостьовий поєдинок з Гірником-Спорт, а в наступному - приймати київську Оболонь. 

Раніше, у Вересі виявили шість випадків зараження коронавірусом.

Коментарі ()