Головне

Селюк: Прихід Луческу у Динамо підніме інтерес до клубу і чемпіонату

Відомий футбольний агент оцінив хід президента киян
27.07.2020 14:40 4010 0
Селюк: Прихід Луческу у Динамо підніме інтерес до клубу і чемпіонату

Призначення Мірчі Луческу на посаду головного тренера київського Динамо є позитивним, адже фахівець має якості роботи з молоддю.

Про це заявив футбольний агент Дмитро Селюк.

"У таких випадках нерідко говорять: якщо цього немає, то це варто було б придумати. Так і з приходом Луческу в київське "Динамо". Цього тижня це стало однією з найбільш обговорюваних футбольних новин, причому не тільки в Україні, але і в інших країнах світу. Прихід Луческу в Динамо підніме інтерес до клубу і чемпіонату. Вже не буде тією прісності, посутності, що були раніше, коли Шахтар легко вигравав золоті медалі. З'явилася інтрига. Упевнений, що протистояння "Динамо" та "Шахтаря" викличе у вболівальників величезний інтерес. В такому випадку Суркіс, запрошуючи Луческу, виступив не тільки як футбольний менеджер, але і в хорошому сенсі цього слова шоу-продюсер.

Актуально: Бойко попросив уболівальників підтримати Луческу. Мілевський не зміг стриматися

Логіка, що Суркіс звернув увагу на Луческу, є. Клубу був потрібен тренер, який знає український чемпіонат, у якого є досвід в Лізі чемпіонів, і який зможе навчати молодих гравців, так як в Динамо є багато талановитої молоді. Всіма цими якостями Луческу володіє. Це серйозний тренер з величезним досвідом", - зазначив Селюк.

Нагадаємо, Денисов назвав причину звільнення Луческу із Шахтаря.

Коментарі ()