Головне

Сьомін: Динамо цілком могло зіграти у фіналі Кубка УЄФА замість Шахтаря

Колишній головний тренер Динамо згадав сезон 2008/09
25.05.2020 09:40 3881 0
Сьомін: Динамо цілком могло зіграти у фіналі Кубка УЄФА замість Шахтаря

Колишній головний тренер Динамо Юрій Сьомін у півфіналі Кубка УЄФА 2008/09 не хотів грати з Шахтарем.

Про це заявив сам фахівець.

"До фіналу Кубка УЄФА 2008/09 ми могли дійти. Особливо, коли ми пройшли Металіст у Харкові. У півфіналі, в душі, не хотілося грати з Шахтарем, краще б інша команда попалася. Що не вийшло? Матч був рівним, не дуже було багато моментів. Але не пішли штрафні удари у Алієва, хоча він такі штрафні 8 з 10 на тренуваннях забивав. Не дуже добре зіграв в атаці Бангура. А ось Мілевський провів дуже сильний матч. У нас було взаєморозуміння з Алієвим і Мілевським. Але вони завжди отримували [якщо були не праві].

Шахтар був дуже сильний в командних діях, добре грав в пас, був хороший контроль м'яча та гострі передачі перед штрафними. Молоді бразильці Адріано, Фернандіньо - було видно, що це майстри з великим майбутнім. Програли ми тоді Шахтарю через свої помилки. У Донецьку помилився Бадр Ель-Каддурі, проста елементарна помилка. Це зіграло головну роль. Матч був напруженим, могла виграти будь-яка команда. Це був поєдинок рівних можливостей. Нам трішки не пощастило.

Були всі засмучені, і президент в тому числі. У фіналі Кубка УЄФА я вболівав за Шахтар. Вони нас обіграли, і мені хотілося, щоб "Шахтар" підтримав українську лігу своєю перемогою. Вони молодці, обіграли Вердер без шансів", - сказав Сьомін.

Нагадаємо, Динамо могло вигнати Бєсєдіна у 2016 році через скандальне відео.

Коментарі ()