Головне

Тренер Інгульця: Футболіст не може піти працювати трактористом

Лавриненко сподівається, що сезон в там чи іншому форматі вдасться дограти
22.05.2020 16:39 3741 0
Тренер Інгульця: Футболіст не може піти працювати трактористом

Наставник першолігового Інгульця Сергій Лавриненко розчарований тим, що клуби прийняли рішення не догравати сезон.

Про це заявив сам фахівець.

"На жаль, зараз кожен шукає свою вигоду і у нас немає єдності. Клуби Першої та Другої ліг не можуть прийняти спільне рішення. З кожним днем ​​все складніше і складніше. У клубів УПЛ також немає медичного протоколу, однак всі без винятку клуби прийняли рішення продовжувати чемпіонат. Важливо, що вони відразу на перших зборах про це домовилися. Розуміємо, що у клубів УПЛ інші фінансові можливості, однак протоколу повинні дотримуватися всі. Всі професійні клуби в Україні очікують медичний протокол.

Ми зараз думаємо про складний календар, здоров'я, про футболістів, які можуть отримати травми, а хто подумає про нас? Ми вже сім місяців без футболу і невідомо, скільки ця пауза ще триватиме. На наступних зборах половини керівників і тренерів може не бути.

А що робити футболістам? Якщо у нас ще чотири місяці не буде змагань, то як їм жити? Якщо змагання не продовжаться, то потрібно розривати контракти з футболістами? Хочу підтримати футболістів, адже про них в цій ситуації ми забули. "Інгулець" наполягає на тому, що потрібно шукати шляхи догравання чемпіонату. Футболісти, тренери в підвішеному стані. У всіх є сім'ї, які треба забезпечувати. Знаємо, що багатьом скоротили зарплату. Де гарантія того, що через місяць її ще не скоротять? Футболіст ж не може піти працювати трактористом.

У нас не такі зарплати, щоб могли дозволити собі рік без футболу", - сказав Лавриненко.

Раніше повідомлялося, що чемпіонат Першої ліги не буде дограний у повному вигляді.

Також, чемпіонат Другої ліги завершено достроково.

Коментарі ()