Головне

Ярославський працює над відновленням Металіста – Циганик

Ігор Циганик прокоментував роботу Олександра Ярославського над поверненням Металіста
05.05.2020 08:46 8292 0
Ярославський працює над відновленням Металіста – Циганик

Експрезидент Металіста Олександр Ярославський хоче повернути харківський клуб у великий футбол.

Про це розповів український журналіст Ігор Циганик.

"Довгий час ніяк не могли викупити борги Металіста через певну корупційну історію в клубі. Ярославський зараз хоче домовитися з гравцями, тренерами, менеджерами команди, яким клуб заборгував гроші. Гроші вже не мають значення. Щоб все, кому повинен Курченко, написали відмову від боргів клубу. Комусь він запропонує роботу, комусь, може, гроші, комусь більше, комусь менше ... Але він хоче викупити борги. Це називається санацією. Якщо я викуплю борги, мені тоді повинні віддати всю власність (базу, стадіон і марку Металіст).

Ось він домовиться з Шав'єром, Крістальдо і іншими, і держава зобов'язана віддати йому цю власність Курченка, тому що він стає головним кредитором. Але зараз є рішення (і воно буде оскаржене) про націоналізацію. Чи не банкрутізаціі! А це вже треба буде купувати у держави. Ярославський цього не хоче. Він хоче стати повноцінним власником, викупивши борги. Якщо це станеться, а я знаю, що переговори йдуть, тоді повернеться Металіст. Його цікавить Металіст, а не Металіст-1925.

Але треба, щоб хтось йому в цьому допоміг, а не заважав. Головне, щоб всі написали, що вони відмовляються від цих боргів Курченка на користь Ярославського. Це дасть йому можливість за законом прийти в виконавчу службу і сказати - ось пройшов процес банкрутізаціі, я викупив всі борги і вступаю у володіння цією власністю", - розповів Циганик.

Нагадаємо, колишній гравець Металіста залучив 100 відомих спортсменів на боротьбу з коронавірусом

Коментарі ()