Головне

Алієв: Піднімав руку на колишню дружину. Чому ні?

Алієв зізнався у побитті колишньої дружини
02.04.2020 21:25 3239 1
Алієв: Піднімав руку на колишню дружину. Чому ні?

Джерело - Чемпіон.

Експівзахисник київського Динамо Олександр Алієв бив свою колишню дружину Тетяну.

Про це заявив сам Алієв.

"Підіймав руку, чому ні? Піднімав на свою колишню дружину. Це було після скандалу в будинку. Я ніколи не приходив додому і не влаштовував скандал сам. Краще розібратися, поговорити, щоб це не виходило з хати. Але вона лізла до мене і кігтями дряпала обличчя, а на наступний день мені їхати на базу. Я заробляю гроші і приношу доход додому.

Я приїжджаю на базу, а пацани бачать, що у мене обличчя подряпане. Навіщо лізти своїми руками? Не я приходив додому і піднімав руку. Це було, коли вона починала скандал.

Кожен же може розслабитися, посидіти десь, просто відпочити. Але коли ти приходиш на тренування з роздряпавши шиєю і особою, пацани ж мене труять. Навіщо мені це треба? Хоча вона прекрасно розуміла, куди я йду, що у мене тренування. Я міг просто ляпас дати, ляща, не більше. Я ніколи не починав першим. Більше ні на кого я руку не піднімав. Я її бив після того, як вона починала мене дряпати", - заявив Алієв.

Раніше Несмачний пожартував, що в Алієва на Оболоні немає коронавірусу та розповів як Суркіс заблокував його трансфер у Блекберн.

Коментарі ()