Головне

У Полтаві запустять тренування з футболу для дітей з інвалідністю

29.02.2020 12:31 1493 0
У Полтаві запустять тренування з футболу для дітей з інвалідністю

Джерело - Чемпіон.

Фонди Parimatch Foundation Shakhtar Social продовжать заняття по футболу для дітей з інвалідністю в рамках роботи своїх проектів "Так, я можу" та "Давай, грай!".

 Після Києва та Львова відкриті тренування вперше пройдуть у Полтаві.  Відкриття серії тренувань відбудеться у м. Полтава (Спортивний зал на території школи №5, вул. Соборності, 64) 1 березня о 10.40 (неділя).  

У заході візьмуть участь представники основного складу ФК Шахтар й представники Parimatch Foundation.  Футболісти проведуть з дітьми тренування, розкажуть про тренувальний процес і зроблять спільні фото.

 Інклюзивні тренування для дітей проходять в 4-х містах: Харкові, Києві, Полтаві та Львові.  У кожному з них функціонують 2 групи по 15 дітей з ментальними та фізичними вадами розвитку.  В рамках ініціативи вже понад 3500 дітей, хлопчиків і дівчаток, отримали можливість постійно займатися футболом.  Ті, хто бажає займатися футболом в інклюзивних групах, можуть звернутися в Shakhtar Social: letsplay@shakhtar.com .

Parimatch Foundation — міжнародний благодійний фонд, покликаний об'єднати бізнес, державний сектор і громадські організації навколо вирішення конкретних соціальних проблем.  Основна місія фонду - сприяння в поліпшенні добробуту і здоров'я суспільства через освіту та залучення людей до занять спортом.

Коментарі ()