Екс-арбітр ФІФА вказав на помилку судді матчу Колос – Динамо | Футбол | Champion.com.ua
Мій профіль
8 Грудня 2019

Екс-арбітр ФІФА вказав на помилку судді матчу Колос – Динамо

07.10.2019 20:30 1879 0
Мирослав Ступар прокоментував скандальний епізод із вилученням гравця Колоса
Екс-арбітр ФІФА вказав на помилку судді матчу Колос – Динамо

Головний суддя матчу Колос – Динамо у скандальному епізоді із вилученням відреагував на реакцію гравців киян.

Про це розповів екс-арбітр ФІФА Мирослав Ступар.

"Арбітр Коваленко неправильно вчинив, призначивши пенальті і видаливши Максименка.

Все відбувалося так, що Коваленко чітко не бачив самого моменту. Він відреагував на реакцію футболістів Динамо, в першу чергу - Де Пени, який брав участь в епізоді.

Актуально: Дика помилка арбітра у матчі Колос - Динамо. Вилучення та пенальті за гру обличчям

Асистент головного судді Матяж побачив, що м'яч потрапив в обличчя Максименко, а не в руку, проте не допоміг своєму колезі. Це головна помилка арбітрів - не було командної роботи. Матяж був зобов'язаний все побачити і допомогти Коваленко вчинити правильно і продовжити гру", - вважає Ступар.

Раніше, Михайличенко відмовився коментувати скандальний пенальті у ворота Колоса.

Коментарі ()