Головне

Павлов: Михайличенко не заслужив негативу від вболівальників

Динамо завжди ставить перед собою максимальні завдання
19.08.2019 17:57 1885 0
Павлов: Михайличенко не заслужив негативу від вболівальників

Тренер клубу-гранда завжди сидить на електричному стільці.

Про це заявив голова Всеукраїнського об'єднання тренерів Микола Павлов, 

"Динамо завжди ставить перед собою максимальні завдання, тому третій поспіль невихід в Лігу чемпіонів був сприйнятий керівництвом та вболівальниками дуже болісно.

Разом з тим, як людина, яка пройшла всі щаблі як гравець і тренер, хотів би зараз висловити слова підтримки всім тренерському штабу Олександра Хацкевича. Ми всі прекрасно розуміємо, наскільки важким є електричний стілець тренера такого клубу, як гранд своєї країни. І незважаючи на негативний результат, треба ще й вміти бачити хороше, що привніс тренерський штаб. Його вдасться розгледіти, можливо, через роки, коли будуть згадувати, при кому дебютували майбутні "зірки" футболу, хто закладав, можливо, фундамент майбутніх успіхів.

Олексій Михайличенко та його штаб не заслужили негативної реакції від уболівальників, багато з яких застосували відразу заїжджені фрази про "конспектах Лобановського" і "динамівських серцях". У самих по собі цих визначеннях нічого немає поганого, а на роботу зараз прийшли люди, які самовіддано віддані клубу і віддали йому кращі роки своєї насиченої, багатою на титули кар'єри. У їхньому досвіді немає сумніву, як і в прихильності до традицій вітчизняного футболу. Тому зараз час об'єднатися навколо них, підтримати їх у цій непростій роботі. У футболі, як і в житті, розсудить тільки час", - зазначив Павлов.

Раніше повідомлялося, що екс-гравець Динамо не вірить у зміни в команді.

Нагадаємо, Михайличенко провів перше тренування Динамо.

Коментарі ()