Головне

Бабич: Моментами намагалися грати у два нападники

Маріупольці побачили свій рівень
16.08.2019 09:09 1151 0
Бабич: Моментами намагалися грати у два нападники

Головний тренер Маріуполя Олександр Бабич після гри з АЗ був засмучений не результатом, а грою.

Про це зізнався наставник маріупольців, повідомляє ТК Футбол.

"Ми побачили свій рівень. Рівень майстерності суперника відрізняється від нашого, нам є куди зростати. Помилялися в простих ситуаціях, а суперник немає. Ми просили хлопців розкріпачитися, але все одно в їх діях відчувалася нервозність. Засмучений не результатом, а грою. За рахунку 0:2 потрібно було грати спокійніше. Але було складно, суперник грав на куражі.

Треба прийти до тями після матчу. Багато цікавого в цьому матчі відзначили, будемо тепер застосовувати це в УПЛ. Чи не накручували гравців, але вони все одно нервували. Велику частину часу відбирали м'яч, не було контролю, не було високого нападника, щоб зачепитися за м'яч. Попереду грав Вакула, тому було завдання грати низом. Але не виходив перехід з оборони в атаку.

Моментами намагалися грати у два нападники - два гравці повинні були виходити проти одного захисника. Але не вийшло. Постараємося швидше відновитися і знайти позитивні моменти в цьому матчі. Нічого страшного не сталося. Тепер треба дістатися додому і відновитися. Через перенесеного матчу з Динамо у нас є час все проаналізувати, налаштуватися на наступні ігри. Сезон триває", - зазначив Бабич.

Раніше, Маріуполь програв АЗ і залишив Лігу Європи.

Нагадаємо, дубль Дебелка вивів Ригу у плей-оф Ліги Європи. 

Коментарі ()