Головне

Сабо: Не потрібно всіх собак спускати на Хацкевича

Хацкевич потрапив у такий складний період
14.08.2019 16:47 1600 0
Сабо: Не потрібно всіх собак спускати на Хацкевича

Джерело - sport.ua.

Екс-наставника київського Динамо Йожефа Сабо здивував склад команди на домашній матч проти Брюгге.

Про це зізнався Сабо в інтерв'ю 1927.kiev.ua.

"Вище голови не стрибнеш. Я говорив, що Динамо нічого робити з такою грою в Лізі чемпіонів. Брюгге сильніше в даний момент. Мені шкода Хацкевича, тому що він потрапив в такий період складний. Не потрібно кричати, гніватися, а будувати команду. Саме від молодих гравців потрібно чекати результатів і витримати цю складну паузу. У нас є молоді гравці, які кращі за ті ж Де Пени і Соля. Вони – майбутнє Динамо і їм потрібно давати ігровий час.

Склад на домашній матч проти Брюгге мене здивував. Не знаю, наскільки цей вибір був вибором саме Олександра Хацкевича.

Неприємно читати, як наші вболівальники некрасиво відгукуються про Олександра Хацкевича. Він грав у хороший футбол, тренував збірну Білорусі – не потрібно "спускати на нього всіх собак". Це неправильно. Потрібно дивитися і на команду. Давно говорив, що середньої лінії у нас немає. Ця ланка постійно змінюється. Кияни підписали Кадірі, а він не грає. Для чого тоді було підписувати?! У Динамо немає виконавців. Головний тренер також може робити помилки. Він повинен їх бачити та усувати. Якщо гравець не виконує вимоги – потрібно шукати іншого на цю позицію", - зазначив Сабо.

Раніше повідомлялося, що Хацкевич звільнений з посади головного тренера Динамо. Екс-тренер Зорі Юрій Вернидуб не отримував пропозиції очолити київське Динамо.

Коментарі ()