Головне

Верхи не можуть, низи не хочуть. Головні підсумки матчу Динамо - Шахтар

Київський клуб виглядає дуже слабко перед матчем-відповіддю з Брюгге
11.08.2019 14:32 3465 0
Верхи не можуть, низи не хочуть. Головні підсумки матчу Динамо - Шахтар

Напередодні, у 3 турі Української прем'єр ліги Динамо вдома поступилося Шахтарю з рахунком 1:2.

Головний редактор Чемпіона відзначає кілька головних пунктів після українського Класіко.

      • Бліда гра Динамо. Підопічні Хацкевича провели чергову слабку гру під керівництвом Хацкевича. Перевага Шахтаря була більш ніж очевидною. За 90 хвилин гри осмислені дії киян можна перерахувати на пальцях одніє руки. Усе інше нагадує хаос і потуги.

  Чемпіонат України - УПЛ: календар, результати, огляд матчів

      • Шахтар краще готовий фізично. А ось це викликає ще більше здивування, аніж сама гра Динамо. Шахтарю стартувати в Лізі чемпіонів всередині серпня і очевидно, що тренерський штаб гірників не форсував підготовку команди. Чому футболісти Динамо підійшли в таких кондиціях до матчів кваліфікації ЛЧ - питання риторичне.

 

      • Патова ситуація для Суркіса. Продовживши контракт з білоруським спеціалістом, президент Динамо наголошував, що головне завдання синьо-білих - вихід у груповий етап Ліги чемпіонів. Після першої гри з Брюгге, у якій динамівці виглядали не краще за вчорашню, завдання виходу в Лігу чемпіонів стає надважким. І справа не рахунку, а саме в якості гри. Якщо все-таки Динамо залишиться за бортом найпрестижнішого євротурніру логічною буде відставка Хацкевича. Проте, здається, що власник Динамо й сам не дуже розуміє, що далі і як. Команду до сезону готував то Хацкевич.

 

      • Без скандалів і червоних карток. Учорашня гра пройшла в досить коректній боротьбі, і що найголовніше обійшлася без вилучень, що в матчах між українськими грандами трапляється дуже рідко.

  Чемпіонат України - УПЛ: календар, результати, огляд матчів

      • Уболівальники. Гра зібрала на трибунах Олімпійського більше 40 тис глядачів, що для пори відпусток є більш ніж добре.

 

      • Дилема для фанатів киян. Переважна більшість уболівальників Динамо невдоволена роботою Хацкевича. Білорус програв на чолі клубу усе, що тільки можна, здобувши лише 2 Суперкубки. Тож, після чергової поразки від головного конкурента, уболівальники Динамо пишуть гнівні пости у соціальних мережах і готові прийняти поразку від Брюгге аби лишень Хацкевич покинув клуб.
Коментарі ()