Головне

Цихмейструк: Зоря має проходити у наступний раунд Ліги Європи без питань

Зоря є безперечним фаворитом
01.08.2019 12:22 1502 0
Цихмейструк: Зоря має проходити у наступний раунд Ліги Європи без питань

Джерело - UA-футбол.

У матчі-відповіді проти чорногорської Будучності у другому кваліфікаційному раунді Ліги Європи головний тренер Зорі Віктор Скрипник не дозволить своїм підопічним вийти розслабленими.

Про це заявив колишній гравець Зорі і збірної України Едуард Цихмейструк, повідомляє UA-футбол.

"Перший матч в Чорногорії пройшов вдало для Зорі. Пропустивши м'яч, луганці могли отримати відразу ж другий. Рахунок ставав би 2:2, і ми не говорили б про легку перемогу перед поєдинком у відповідь. Не можна сказати, що все склалося гладко. Добре, що забили в кінці третій м'яч.

Зрозуміло, вдома Зоря є безперечним фаворитом і повинна проходити в наступний раунд без питань. Гравці знаходяться в хорошому психологічному стані після виграшу на виїзді і вдалого старту в чемпіонаті: перемоги проти Ворскли. Незважаючи на поразку, полтавці по грі сподобалися більше ніж Зоря, і не повинні були програвати.

Думаю, в четвер головний тренер Віктор Скрипник не дозволить своїм підопічним вийти на матч розслабленими, тримаючи в голові рахунок 3:1. Він тренер досвідчений і знайде потрібні слова гравцям для мотивації в матчі в Запоріжжі", - зазначив Цихмейструк.

Матч Зоря - Будучност відбудеться у четвер, 1 серпня. Початок гри о 19:00.

Раніше, Наставник Будучност впевнений, що команда не програє у матчі-відповідь.

Нагадаємо, Зоря у першому матчі здобула впевнену перемогу в Лізі Європи.

Коментарі ()