Головне

Хацкевич: Функціональний стан Циганкова поки не оптимальний

Циганков зіграв вперше після тривалої паузи
01.08.2019 09:09 1379 0
Хацкевич: Функціональний стан Циганкова поки не оптимальний

У матчах перших турів УПЛ для наставника київського Динамо Олександра Хацкевича головне - результат.

Про це він завив після матчу з Карпатами, повідомляє прес-служба киян.

"Так, ми володіли перевагою і мали два хороших моменти – перший у Гармаша і другий після помилки голкіпера після стандартного положення, коли Бєсєдін не замкнув. Можливо, сам гол був нелогічним – простріл, рикошет. Але ми реалізували стандартне положення. У перші 15 хвилин другого тайму ми мали вже закривати цю гру. Подумали, що буде легко, але ми грали кілька днів гру за Суперкубок, де віддали чимало емоцій.

Поле було у прекрасному стані, але з нашого боку брак був великий навіть у простих ситуаціях. Десь потрібно було контролювати темп гри, але зрозуміло, що зараз у першому турі багато емоцій, бажання у гравців. В цілому гра мені сподобалося, тому що м’яч майже не затримувався у центрі поля – були атаки як у нашому виконанні, так і у виконанні суперників. До того ж, у матчах перших турів головне – результат.

Циганкова варто привітати з поверненням на поле. Звісно, його функціональний стан поки не оптимальний, але через проміжок ігрового часу він набиратиме кондиції. Це гравець, який потрібен нам як у наступному матчі, так і в подальших іграх", - заявив Хацкевич.

Раніше, у першому турі УПЛ Динамо перемогло Карпати у Львові, а Олександрія поступилася Шахтарю.

Коментарі ()