Головне

ФК Перемога вирішив відкликати позови проти УАФ і ПФЛ

Аматорський клуб пропонує мир
30.07.2019 16:09 1512 0
ФК Перемога вирішив відкликати позови проти УАФ і ПФЛ

Аматорський клуб Перемога, який претендував на потрапляння до другої ліги, але не отримав атестат, вирішив відкликати позови проти УАФ і ПФЛ.

Про це клуб повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Починаємо відкликати позови, в рамках одного з яких суд заборонив проведення жеребкування чемпіонату другої ліги і Кубка України. ПФЛ обійшла заборона, просто призначивши розклад на свій розсуд. Ми розуміємо, що в цьому сезоні нам вже не дадуть виступити в другій лізі. 

Що стосується розіграшу Кубка України, то з цим турніром вже відбувається колапс. УАФ відмовчується, просто переносячи дати жеребкування, але насправді її заборонив суд. Змагання може просто не розпочатися в цьому сезоні. 

Ми поважаємо інші клуби, тому відкликали свій позов про заборону проведення жеребкування Кубка України. Ми довели чиновникам УАФ і ПФЛ, що вони не царі. До того ж, "Перемога" не є членом ПФЛ і не зобов'язана діяти в рамках внутрішніх регламентних документів. 

У цьому сезоні продовжимо виступи на аматорському рівні, а в наступному сезоні повторимо спробу увійти в професійний футбол", - сказано у заяві. 

Нагадаємо, Карпати вийшли із єдиного телепулу УПЛ.

Раніше, клуби УПЛ не змогли домовитись про єдиний телепул.

Коментарі ()