Головне

Всесвітньовідомий бренд став новим титульним спонсором Шахтаря

26.07.2019 19:09 3040 0
Всесвітньовідомий бренд став новим титульним спонсором Шахтаря

Джерело - Parimatch.

Футбольний клуб Шахтар і ТМ Parimatch після двох років партнерства розширюють співпрацю. Parimatch став новим титульним партнером ФК Шахтар.

Нова угода передбачає нанесення логотипу партнера на ігрові футболки Шахтаря в матчах Української Прем'єр-ліги.

За 2 сезони бренди реалізували ряд спільних заходів для уболівальників і ЗМІ. Це тренування з зірками, розважальні активності перед матчами, меценатські проекти з обдарованими дітьми. Новий вид спорту - текбол, був привезений в Україну завдяки зусиллям брендів. Все це - частина єдиного вектора розвитку співпраці.

У новому сезоні ФК Шахтар і Parimatch продовжать реалізацію соціальних проектів, які спрямовані на якісну зміну спортивної культури в Україні.

"Партнерство лідерів ринку - унікальний прецедент для Східної Європи. За минулі два роки спільної роботи Parimatch зарекомендував себе як надійний і амбітний партнер, який інвестує серйозні кошти в розвиток українського спорту. Упевнений, що разом ми досягнемо нових перемог", - зазначив Сергій Палкін, генеральний директор Шахтаря.

  Також: Футбол 1 онлайн - дивитися пряму трансляцію

"Як ключові меценати українського спорту, ми не плануємо обмежуватися стандартними спонсорськими проявами і зовсім скоро представимо громадськості нові проекти. Наша зарядженість на перемогу дасть позитивний імпульс всьому українському спорту"- прокоментував подію Вадим Місюра, представник бренду Parimatch.

Перший матч з логотипом нового титульного партнера на футболці Шахтар зіграє вже цієї неділі, 28 липня, у матчі за Суперкубок України проти київського Динамо.

Коментарі ()