Головне

Рафаїлов: Знімуть Динамо і Зорю з чемпіонату, а що далі?

Функціонер про єдиний телепул УПЛ
26.07.2019 16:49 2693 0
Рафаїлов: Знімуть Динамо і Зорю з чемпіонату, а що далі?

Луганська Зоря має намір і далі проводити трансляції домашніх поєдинків на 2+2 і УНІАН.

Про це заявив гендиректор клубу Сергій Рафаїлов, повідомляє football.ua.

"Зоря не проти єдиного телепулу. Ми також не проти того, щоб це були платні трансляції. Я був в Європі, я бачив як це все влаштовано. Але на даний момент у нас це складно буде реалізувати.

Так, ми отримали лист від УПЛ. Не дивлячись на це, ми продовжимо транслювати домашні поєдинки на телеканалах 2+2 і УНІАН. Санкції від УПЛ? А які можуть бути санкції? Ну знімуть вони Динамо і Зорю з чемпіонату, а що далі?

ТК Футбол 1/2 роблять певні кроки назустріч тим клубам, які виступають проти єдиного Телепул на даних телеканалах. Природно вони будуть робити ці кроки, у них немає виходу. Так, ми з Денисовим мали 10-хвилинну розмову після загальних зборів УПЛ. Ми домовилися почати все з чистого аркуша. Першим кроком буде те, що вперше за два роки гравці і тренер Зорі дадуть флеш-інтерв'ю ТК Футбол після матчу з Ворсклою в цю неділю. Будемо пробувати, далі буде видно. Але на даний момент наша позиція залишається незмінною і транслятора змінювати ми не збираємося", - зазначив Рафаїлов.

Нагадаємо, Динамо, Дніпро-1, Десна та Зоря виступили проти єдиного телевізійного пулу. А президент УПЛ Томас Грімм закликав 4 вищезгадані клуби підкоритися більшості.

Коментарі ()