Головне

Грімм: Транслятор УПЛ повинен бути нейтральним до клубів

До нас в гості приїде президент Ла Ліги Хав'єр Тебас
17.07.2019 15:33 1172 0
Грімм: Транслятор УПЛ повинен бути нейтральним до клубів

Єдиний пул життєво необхідний Україні для розвитку футболу.

У цьому впевнений президент УПЛ Томас Грімм, повідомляє football.ua.

"Україні потрібно використовувати стратегії, які успішно працюють у багатьох європейських чемпіонатах. Це я говорю виходячи зі свого досвіду в цій сфері. В кінцевому підсумку я сподіваюся, що нам вдасться переконати клуби підтримати ідею єдиного телепулу. Тим більше, що у нашого проекту є відомі прихильники. До нас в гості приїде президент Ла Ліги Хав'єр Тебас, який має величезний досвід.

Ми будемо дотримуватися певних етичних норм і стандартів під час обговорення коментування матчів. Як сказав пан Денисов, телеканали Футбол 1/2, будучи офіційним транслятором, повинні нести певну відповідальність за свій продукт. Офіційний транслятор повинен рівновіддалено і нейтрально висвітлювати кожен клуб, тому що він представляє інтерес кожного клубу.

Одним з кроків, про які ми домовилися, це згода телеканалів Футбол-1/2 на те, щоб матчі клубів, які в даний час критикують телеканали, коментували коментатори, номіновані цими клубами. Це в певній мірі безпрецедентний приклад, коли телеканал дозволяє втручатися у власну кадрову політику - це великий крок назустріч компромісу", - зазначив Грімм.

Раніше, Зоря підписала чотирьох футболістів.

Нагадаємо, Зоря зіграла внічию з угорським клубом.

Коментарі ()