Головне

Шаблій: У фінансовому плані Маліновському надходили кращі пропозиції

Були і привадливіші пропозиції
17.07.2019 13:23 1543 0
Шаблій: У фінансовому плані Маліновському надходили кращі пропозиції

Джерело - sport.ua.

У фінансовому плані пропозиції з Англії Руслану Маліновському виглядали мало не в два рази цікавіше ніж ті, що надходили з континентальної частини Європи.

Про це заявив, спортивний агент Вадим Шаблій. повідомляє Спорт-Експрес в Україні.

"Русланом активно цікавилося більше п'яти європейських клубів. Зокрема, активно вели себе кілька команд з нижньої частини АПЛ. У фінансовому плані ці пропозиції виглядали мало не в два рази цікавіше ніж ті, що надходили з континентальної частини Європи. Але ми з Сергієм Серебренніковим ведемо Руслана вже вісім років, всі рішення приймаємо колегіально і ставимо в основу спортивний рівень потенційного роботодавця.

Тому варіант з "Аталантою" спочатку виглядав пріоритетним. Переговори розвивалися неквапливо, але з постійною позитивною динамікою. Сампдорія також проявляла конкретний інтерес до Маліновського, але, вибираючи між двома клубами Серії А, ми віддали перевагу тому, який завоював путівку в Лігу чемпіонів.

У Аталанти досвідчена, зіграна команда, чудова база, одна з кращих академій в країні і серйозні турнірні амбіції на наступний сезон, що повністю поєднується з нашим баченням розвитку кар'єри Маліновського. Так що відразу після закінчення скрупульозного медогляду Руслан поставив підпис під особистою угодою з клубом", - зазначив Шаблій.

Раніше, Маліновський дав перший коментар у ролі гравця Аталанти.

Нагадаємо, Шевченко радив Маліновському вибрати Аталанту.

Коментарі ()