Головне

Новий наставник збірної Іспанії: Не можу сказати, що я радий

У Морено радості не багато
20.06.2019 11:58 2019 0
Новий наставник збірної Іспанії: Не можу сказати, що я радий

Новий головний тренер збірної Іспанії Роберто Морено відчуває смуток та відповідальність через призначення на цю посаду.

Про це повідомляє Marca.

"Хочу подякувати президенту федерації. Це гірка радість. Я завжди хотів стати головним тренером, але не в такій ситуації. Постараємося розвинути вже виконану роботу. Постараюся прийняти роботу, розпочату Луїсом Енріке, і довести команду до перемоги на Євро.

Не можу сказати, що я радий. Відчуваю смуток і відповідальність. Здорово, що Луїс мене підтримав, це найважливіше для мене. Тому я прийняв цю пропозицію. Нашу роботу будуть цінувати за результатами. За гарними результатами.

Якщо мені потрібно буде щось запитати у Луїса, я зроблю це, я багато чого в нього навчився. Так, у мене є досвід, я дев'ять років працював з одним з найкращих тренерів в світі, я тренував з 14 років. Мені не вистачало вміння спілкуватися з гравцями, він допомагав мені, як і впоратися з тиском, - сказав Морено.

Нагадаємо, Луїс Енріке несподівано заявив про свій відхід з національної команди Іспанії, мотивуючи це сімейними причинами. 

Раніше повідомляли, що Енріке замінив його помічник Роберт Морено.

Коментарі ()