Головне

Несенюк: Футбол є тим, що насправді об'єднує націю

09.01.2019 18:34 2258 0
Несенюк: Футбол є тим, що насправді об'єднує націю

Джерело - dynamomania.

Директор департаменту Динамо з роботи зі ЗМІ Микола Несенюк вважає Валерія Лобановського єдиним хто приніс Україні славу, яку ніхто й ніде не насмілиться заперечувати.

Про це написав сам журналіст.

"Валерій Лобановський – єдиний український діяч минулого століття, який не викликає у суспільстві жодних розбіжністей. Великого тренера шанують старі й молоді, ліберали й консерватори, націоналісти й навпаки. Перемогами його Динамо пишаються і пишатимуться нові й нові покоління, а його досягнення у футбольній тактиці згодом прирівняють ледь не до теорії Ейнштейна. Постать Лобановського щораз вище підніматиметься над його сучасниками та ставатиме все більш міфічною.

  Актуально: Цікаві факти про Лобановського.

Про що це свідчить? Про те, що футбол є тим, що насправді об'єднує націю. Лише у футболі Україна змогла не віддати свою історію північному сусіду. І це винятково завдяки Лобановському, проти якого навіть у Москві ніхто не скаже поганого слова.

  Читайте також: 11 цитат Лобановського.

Що з цим усім робити? Гадаю, нам потрібно постійно доповнювати міф про Лобановського, наділяючи його новими рисами, роблячи тренера ідеалом і носієм усіх найкращих людських якостей. І це буде правильно – хто ще приніс Україні славу, яку ніхто й ніде не насмілиться заперечувати?", – написав Несенюк на Gazeta.ua.

Нагадаємо, фанати Динамо намалювали графіті присвячене Лобановському.

Коментарі ()