Головне

ФФУ Продакшн не надає в НАЗК повну інформацію щодо діяльності Павелка

25.07.2018 15:20 1960 0
ФФУ Продакшн не надає в НАЗК повну інформацію щодо діяльності Павелка
Андрій Павелко

Джерело - Футбол 24.

Компанія ФФУ Продакшн не надала національному агенству запобігання корупції повну інформацію щодо підозрілою діяльності президента ФФУ Андрій Павелка.

Як повідомили в НАЗК, 25 липня на своєму засіданні відомство внесло припис директору ТОВ ФФУ Продакшн Андрію Бондаренку у зв’язку з невиконанням законних вимог щодо надання інформації та документів, що є порушенням вимог ч. 4 ст. 12 Закону України "Про запобігання корупції".

"ТОВ ФФУ Продакшн не надало в повному обсязі інформацію та копії документів на запит НАЗК, надісланий з метою з’ясування викладених у повідомленні однієї з громадських організацій обставин стосовно можливих порушень народним депутатом України Андрієм Павелком вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, а також обмежень щодо сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності", – повідомили у НАЗК.

Згідно з приписом, НАЗК вимагає надати запитувану інформацію та копії документів.

У відомстві нагадали, що його приписи є обов’язковими до виконання. За невиконання припису керівник органу, підприємства, установи, організації несе відповідальність, передбачену ст. 188-46 КУпАП (накладання штрафу від 100 до 250 неоподаткованих мінімумів доходів громадян; ті самі дії, вчинені особою, яку протягом року було піддано адміністративному стягненню за таке ж порушення, тягнуть за собою накладення штрафу від 200 до 300 неоподаткованих мінімумів доходів громадян).

Нагадаємо, що на думку Левченка, Павелко був схожий на клоуна, коли у футболці Хорватії прийшов до Верховної Ради.

Також повідомлялося, що ФФУ в черговий раз опинилася на олівці анткорупційного бюро.

Коментарі ()